صفحه اصلی معاونت دانشگاه علوم پزشکی سایر مدیریتها معرفي معاون تماس با معاونت
 
 
شرح وظايف مديريت
معرفی مدیر
تماس با مدیر
معرفی کارشناسان غذا
اداره صدور پروانه ها
اداره فني و نظارت
امـــور شبكـــه ها
واحد مبارزه با قاچاق کالا و ارز
واحد اطلاع رسانی و شکایات
سیستم مدیریت کیفیت
دانستنيها
گالري غذا
لينكهاي مرتبط
کتابخانه الکترونیکی
فرم انتقادات و پیشنهادات
 
 
اطلاعيه
 
1384-12-20
 
 
نظرسنجي
  ُ
 
نظرتان در مورد سایت چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف


نمایش نتایج
 
 
آمار سايت
  کل بازديدها:  325,748
بازديدهاي امروز:  63
بازديدها ديروز:  89
بازديدها دو روز قبل:  78
کاربران آنلاين:  1
 
 
 
 
 


فرم نظر سنجی، رسیدگی به شکایات مشتریان ونظام پیشنهادات




ball-03-june.gif]فرم امتیازبندی برنامه های پیش نیازیPRPs)-1391) سردخانه ها

ring-05-june.gif]چک لیست ارزیابی برنامه های پیش نیازیPRPs)-1391) محصولات آرايشي و بهداشتي

ball-03-june.gif]چک لیست ارزیابی برنامه های پیش نیازیPRPs)-1391) محصولات غذایی و آشامیدنی

ring-05-june.gif]فرم امتیازبندی برنامه های پیش نیازیPRPs)-1391) واحدهای پلیمری

ball-03-june.gif] برنامه عملیاتی مدیریت نظارت بر مواد غذایی استان فارس

ring-05-june.gif] برنامه عملیاتی مدیریت غذای شبکه های بهداشت و درمان

ball-03-june.gif] دستورالعمل نحوه امتیاز دهی در فرم امتیاز بندی مسئولين فني در سال 1391

ring-05-june.gif]حداقل ضابطه برچسب گذاری مواد غذایی و مکمل های رژیمی-غذایی و ورزشی

 ball-03-june.gif]طرح مطابقت برچسب گذاري محصولات آرايشي و بهداشتي

ring-05-june.gif]ممنوعيت تبليغات فراورده هاي آسيب رسان به سلامت

ball-03-june.gif]  استعلام سردخانه های موادخام دامی و کشاورزی

ring-05-june.gif]طرح مطابقت برچسب محصولات با ضوابط برچسب گذاری موادغذایی

ball-03-june.gif]دستورالعمل اجرايي طرح كشوري كنترل محصولات خوراكي،‌آشاميدني،‌آرايشي وبهداشتي درسطح عرضه درسال1390

ring-05-june.gif]طبقه بندی عدم انطباق های بحرانی، عمده و جزیی در مواد غذایی

ball-03-june.gif]جداول مربوط به کنترل کیفیت

ring-05-june.gif]جدول مواد اولیه

ball-03-june.gif] دستورالعمل بررسي غذاهاي فراسودمند

ring-05-june.gif]دستورالعمل سيستم  رسيدگي به شكايات

ball-03-june.gif]SOP  مربوط به روش تعيين مهاجرت كلي (OM)

ring-05-june.gif]دستورالعمل جهت آن دسته از واحدهای تولیدی که متقاضی استفاده از عنوان دارنده گواهی سیستم haccp یا iso22000 بر روی برچسب محصولات یا آگهی تبلیغاتی می باشند

ball-03-june.gif]بخشنامه در خصوص برچسب بسته بندی نمک کلیه واحدهای تولید کننده و یا بسته بندی نمک تصفیه و شستشو

ring-05-june.gif]ضوابط و مقررات مربوط به غنی سازی مواد خوراکی و اشامیدنی

ball-03-june.gif]حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده خاک رنگبر(بتونیت) در فرآیند تصفیه روغن های خوراکی

ring-05-june.gif]حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف

ball-03-june.gif]بخشنامه در خصوص استفاده از تشدید کننده های طعم مجاز در برخی محصولات غذایی

ring-05-june.gif]بخشنامه در خصوص ممنوعیت عرضه نانهای سرد سوپری بدون اخد مجوز بهداشتی

ball-03-june.gif]بخشنامه در خصوص تفویض اختیار انجام ثبت سفارش ورود 526 قلم مواد اولیه غذایی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی به وزارت بازرگانی

ring-05-june.gif]دستورالعمل اجرایی صدور مجوز استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات تولید کننده محصولات غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

ball-03-june.gif]ضوابط فنی برچسب گذاری مواد غذایی مجاز به درج عبارت "با ترانس کم " و "بدون ترانس"

ring-05-june.gif]طرح برچسب نوشابه هاي انرژي زا

ball-03-june.gif]دستورالعمل اجرايي آموزش مسئولين فني واحد هاي توليدي غذايي،آشاميدني ،آرايشي و بهداشتي

ring-05-june.gif]تاييد عنوان دوره ،سرفصل ،مدرس و مدت زمان دوره هاي آموزشي مسئولين فني

ball-03-june.gif]استفاده از ظروف پلي اتيلن ترفتالات براي بسته بندي آبليمو،سركه،گلاب و عرقيات گياهي

ring-05-june.gif]تقليل ميزان حداكثر نمك در محصول رب گوجه فرنگي

ring-05-june.gif]لزوم دارا بودن پروانه ساخت يا مجوز ورود براي ضد كف هاي مصرفي در صنايع قند

ball-03-june.gif]چك ليست خود ارزيابي شرايط خوب توليد (GMP) واحدهاي غذايي آشاميدني خارج از كشور

ring-05-june.gif]بخشنامه به واحدهای تولید کننده امولسیون و رنگ در خصوص عرضه محصولات

ball-03-june.gif]دستورالعمل اجرایی ساخت و ورود مواد غذائی ،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی ،مکمل ها و غذاهای ویژه

ring-05-june.gif]واگذاری بررسی و اعلام نظر رعایت فاصله واحدهای تولیدی مشمول قانون بامراکز آلاینده به معاونتهای غذا ودارو دانشگاههای علوم پزشکی کشور

ball-03-june.gif]آيين نامه آموزش كارشناسان حوزه ستادي معاونت غذا و دارو و دانشگهاهاي علوم پزشكي كشور

ring-05-june.gif]ليست حداقل مقدار و تعداد نمونه جهت كنترل هاي كيفي آزمايشگاهي

ball-03-june.gif]بخشنامه در خصوص رعایت دقیق تر مفاد ماده 11 قانون مواد خوراکی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی

ring-05-june.gif]بخشنامه در خصوص اولویت صدور مجوز واردات کره

ball-03-june.gif]بخشنامه در خصوص پیشنیاز بررسی مدارک درخواست نشان ایمنی و سلامت و تایید سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی

ring-05-june.gif]بخشنامه در خصوص ترخیص مواد اولیه (مانند کره ، چای)

ball-03-june.gif]اصلاح پروانه های ساخت مطابق آخرین تجدید نظر استانداردهای فراورده های یخی خوراکی و نوشیدنی مالت

ring-05-june.gif]اطلاعیه برای کلیه واردکنندگان محصولات غذایی در خصوص حذف رنگ کارمیوزین از فرمولاسیون

ball-03-june.gif]اطلاعیه در خصوص ارسال مدارک فرآورده هایی که مشمول آیین نامه اعطا نشان ایمنی و سلامت می باشند از طرف کلیه دانشگاه های علوم پزشکی

ring-05-june.gif]اطلاعیه در خصوص فهرست شرکتهای بین المللی بازرسی و صدور گواهی مورد تایید جهت بازرسی فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی خارج از کشور

ball-03-june.gif]اعلام میزان باقی مانده سموم دفع آفات نباتی در متن گواهی بهداشت برای محصولات وارداتی

ring-05-june.gif]امکان صدور پروانه مسئولیت فنی واحدهای تولید کننده و واردکننده مکمل های غذایی برای رشته های صنایع غذائی و تغذیه

ball-03-june.gif]بخش نامه یکسان سازی امور در صدور ، تمدید و ارسال مدارک پروانه ساخت

ring-05-june.gif]بخشنامه اعلام میزان پذیرش مقدار سرب در بررسی آنالیز گلوکز مایع وارداتی

ball-03-june.gif]بخشنامه در خصوص استفاده از شوینده و ضدعفونی کننده در خطوط صنایع تولیدی

ring-05-june.gif]بخشنامه در خصوص استقرار مرکز اطلاع رسانی غذا

ball-03-june.gif]بخشنامه در خصوص سازمان صنایع و معادن و جهاد کشاورزی استانها در زمان صدور جواز تاسیس قبل از صدور پروانه بهره برداری برای موسسات مشمول قانون مواد خوراکی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

ring-05-june.gif]بخشنامه در خصوص شرایط برچسب گذاری نوشابه های گازدار حاوی شیرین کننده مصنوعی

ball-03-june.gif]بخشنامه در خصوص شوینده ها و ضدعفونی کننده های خطوط در بازدید از کارخانجات تولیدی

ring-05-june.gif]بخشنامه در خصوص طرح برچسب کیسه های آرد غنی شده با آهن و اسید فولیک

ball-03-june.gif]بخشنامه در خصوص عرضه مواد غذایی فله جهت کارخانجات مشمول قانون مواد خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی

ring-05-june.gif]بخشنامه در خصوص عضویت واحدهای تولیدی مشمول قانون مواد خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در نظام طبقه بندی و خدمات شناسه کالا و اخذ کد ملی برای محصولات تولیدی و وارداتی

ball-03-june.gif]بخشنامه در خصوص محصولات روغن تولیدی

ring-05-june.gif]بخشنامه در خصوص مدارک مورد نیاز جهت ارزیابی چشمه یا چاه تغذیه کننده آب معدنی

ball-03-june.gif]بخشنامه در خصوص مصوبات جلسه کارگروه نمک

ring-05-june.gif]بخشنامه در خصوص مواد اولیه مصرفی در خصوص کارخانجات مشمول قانون مواد غذایی آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی

ball-03-june.gif]بخشنامه در خصوص میزان مجاز استفاده از ملامین در فراورده های غذایی حاوی شیر و یا مشتقات آن

ring-05-june.gif]بخشنامه در خصوص واردات چای سبز

ball-03-june.gif]بخشنامه شرایط و محدودیتهای اعمال شده برای انواع ظروف و فیلم های تولید شده از جنس پلی وینیل کلراید(PVC)

ring-05-june.gif]تغییر رشته تحصیلی مسئول فنی برای واحدهای تولیدکننده مکملهای غذایی

ball-03-june.gif]دستورالعمل اجرایی تمدید پروانه های بهداشتی ورود

ring-05-june.gif]دستورالعمل اجرایی ساخت و ورود مواد  و مکمل های غذایی رژیمی

ball-03-june.gif]دستورالعمل اجرایی ساخت و ورود مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی و مکمل های غذایی رژیمی

ring-05-june.gif]دستورالعمل اجرایی ساخت و ورود مواد غذائی ،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی ،مکمل ها و غذاهای ویژه

ball-03-june.gif]دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه و مواد بسته بندی محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وارداتی

ring-05-june.gif]دستورالعمل تکمیل نواقص پرونده جهت اخذ پروانه های بهداشتی واردات طبق ماده 26 ضوابط

ball-03-june.gif]دستورالعمل در خصوص نمك خوراكي و غير خوراكي

ring-05-june.gif]دستورالعمل نحوه برچسب گذاری محصولات فرآیند شده محصولات غذایی ،آشامیدنی و مکمل های غذایی

ball-03-june.gif]دستورالعمل نحوه شماره گذاری مجوز شناسه نظارت کارگاهی

ring-05-june.gif]زمان ماندگاری و مصرف واقعی محصول شیر پاستوریزه

ball-03-june.gif]شرایط برچسب گذاری نوشابه های گازدار حاوی شیرین کننده مصنوعی

ring-05-june.gif]ضوابط برچسب گذاری مواد غذایی و مکملهای رژیمی - غذایی و ورزشی

ball-03-june.gif]غیر مجاز بودن استفاده از مونو سدیم گلوتامات در فرآورده های گوشتی

ring-05-june.gif]فراخوان همکاری شرکتهای بازرسی و صدور گواهی دارای اعتبار بین المللی در بررسی شرایط خوب ساخت

ball-03-june.gif]فرم 8 برگی ثبت اطلاعات مربوط به مواد متشکله مورد استفاده در صنایع پتروشیمی

ring-05-june.gif]فهرست افزودني هاي مجاز خوراكي بر اساس نام افزودني

ball-03-june.gif]فهرست افزودني هاي مجاز و غير مجاز بر اساس نام محصول

ring-05-june.gif]فهرست اقلام وارداتی مواد غذایی و آشامیدنی مجاز

ball-03-june.gif]لزوم دارا بودن پروانه ساخت يا مجوز ورود براي ضد كف هاي مصرفي در صنايع قند

 

 


 

 

 
 
 
متن متن متن
copy