صفحه اصلی معاونت دانشگاه علوم پزشکی سایر مدیریتها معرفي معاون تماس با معاونت
 
 
شرح وظايف مديريت
معرفی مدیر
تماس با مدیر
معرفی کارشناسان غذا
اداره صدور پروانه ها
اداره فني و نظارت
امـــور شبكـــه ها
واحد مبارزه با قاچاق کالا و ارز
واحد اطلاع رسانی و شکایات
سیستم مدیریت کیفیت
دانستنيها
گالري غذا
لينكهاي مرتبط
کتابخانه الکترونیکی
فرم انتقادات و پیشنهادات
 
 
اطلاعيه
 
1384-12-20
 
 
نظرسنجي
  ُ
 
نظرتان در مورد سایت چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف


نمایش نتایج
 
 
آمار سايت
  کل بازديدها:  325,755
بازديدهاي امروز:  70
بازديدها ديروز:  89
بازديدها دو روز قبل:  78
کاربران آنلاين:  1
 
 
 
 
 

anibul15.gif] حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف

111.gif]حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های آردی به غیر از محصولات پاستا

 anibul15.gif]ضابطه غذاهای آماده و نیمه آماده

111.gif]حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای فرآوری پسته

anibul15.gif] حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرایند شده

111.gif]   حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای توليد كننده روغن خوراكي خام گياهي

anibul15.gif]   حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای توليد كننده حلوا ارده

111.gif]   حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري كارخانجات توليد كننده انواع روغن هاي گياهي خوراكي و مارگارين

anibul15.gif]حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده خاک رنگبر(بتونیت) در فرآیند تصفیه روغن های خوراکی

111.gif]حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده مواد بسته بندی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی-فیلم ها،مقوا،بطری،لاکها،پوششها  

anibul15.gif]   حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهاي توليدکننده آب معدني

111.gif] حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري كارخانه هاي توليدکننده ماده اوليه و توليدکنندگان ظروف نچسب

anibul15.gif]حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولید کننده آبميوه ، نكتار،نوشابه ميوه اي بدون گاز،شربت و كنسانتره

111.gif] حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای توليد كننده انواع خميراك(پاستا)

anibul15.gif] حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای توليد كننده قند و شکر

111.gif] حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع آدامس

anibul15.gif] حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولیدکننده انواع شکلات و فرآورده کاکائویی

111.gif] حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولیدکننده غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف

anibul15.gif] حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولیدکننده فرآورده های کنسروی و نیمه کنسروی

111.gif] حداقل ضوابط فني و بهداشتي تاسيس و بهره برداري واحد هاي توليد و بسته بندي صنايع غذايي

anibul15.gif] حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات

111.gif] حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای توليد كننده اسانس،عرقيات و عصاره هاي گياهي

anibul15.gif] حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای توليد كننده انواع فراورده هاي گوشتي

111.gif] حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای توليد كننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکي

anibul15.gif] حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولیدکننده انواع سبزیهای تازه ،خشک و منجمد

111.gif] حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولیدکننده انواع شیر و فرآورده های لبنی

anibul15.gif] حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات

111.gif] حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولیدکننده فرآورده های تخم مرغ

anibul15.gif] حداقل ضوابط تاسیس وبهره برداری واحدهای تولیدکننده خشکبار

111.gif] حداقل ضوابط فني وبهداشتي واحدهای تولیدکننده نمك طعام

anibul15.gif] حداقل ضوابط فني وبهداشتي واحدهای تولیدکننده فراورده هاي يخي

 

 

 
  
 
 
متن متن متن
copy