صفحه اصلی معاونت دانشگاه علوم پزشکی سایر مدیریتها معرفي معاون تماس با معاونت
 
 
شرح وظايف مديريت
معرفی مدیر
تماس با مدیر
معرفی کارشناسان غذا
اداره صدور پروانه ها
اداره فني و نظارت
امـــور شبكـــه ها
واحد مبارزه با قاچاق کالا و ارز
واحد اطلاع رسانی و شکایات
سیستم مدیریت کیفیت
دانستنيها
گالري غذا
لينكهاي مرتبط
کتابخانه الکترونیکی
فرم انتقادات و پیشنهادات
 
 
اطلاعيه
 
1384-12-20
 
 
نظرسنجي
  ُ
 
نظرتان در مورد سایت چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف


نمایش نتایج
 
 
آمار سايت
  کل بازديدها:  325,760
بازديدهاي امروز:  75
بازديدها ديروز:  89
بازديدها دو روز قبل:  78
کاربران آنلاين:  1
 
 
 
 
 

ring-05-june.gif] سویا

ring-05-june.gif]فراورده هاي آرايشي و بهداشتي

ring-05-june.gif]روش تهيه آب ‍ژاول جهت توليد مايع سفيدكننده در صنعت

ring-05-june.gif]نكات قابل توجه در فرايند سرخ كردن

ring-05-june.gif]نكاتي درمورد استفاده از مايع ظرفشويي

ring-05-june.gif]اهميت كيفيت نمك

ring-05-june.gif]بيات شدن نان چيست ؟

ring-05-june.gif]نگهداري موادغذايي در يخچال

ring-05-june.gif]دقت در هنگام خريد و مصرف اقلام آرايشی و بهداشتی

 

ring-05-june.gif]چرا بايد از كپك زدگي نان جلوگيري كنيم؟

 

ring-05-june.gif]نگهداري شير وفراورده هاي لبني

 

ring-05-june.gif]وي‍‍‍‍‍ژگي هاي ظاهري مناسب مرغ منجمد

 

ring-05-june.gif]گوشت سالم بايد داراي چه ويژگي هايي باشد؟

 

ring-05-june.gif]خريد و مصرف كنسروها 

 

ring-05-june.gif]گوشت را چگونه نگهداري كنيم؟

 

ring-05-june.gif]اكسايش زيست شناختي الكلها

 

ring-05-june.gif]استفاده از ظروف يكبار مصرف

 

foods17.gif]

no_salt.gif]            

           

foods37.gif]         

 

       

FOOD MANAGEMENT FOOD MANAGEMENT D MANAGAMENT FOOD MANAGEMENT FOOD MANAGEMENT FOOD MANAGEMENT FOOD MANAGEMENT FOOD MANAGEMENT FOOD MANAGEMENT FOOD MANAGEMENT FOOD MANAGAMENT FOOD MANAGAMENT FOOD MANAGAMENT FOOD MANAGAMENT FOOD MANAGAMENT FOOD MANEGMENT FOOD MANEGMENT 
  
 
 
متن متن متن
copy