صفحه اصلی معاونت دانشگاه علوم پزشکی سایر مدیریتها معرفي معاون تماس با معاونت
 
 
شرح وظايف مديريت
معرفی مدیر
تماس با مدیر
معرفی کارشناسان غذا
اداره صدور پروانه ها
اداره فني و نظارت
امـــور شبكـــه ها
واحد مبارزه با قاچاق کالا و ارز
واحد اطلاع رسانی و شکایات
سیستم مدیریت کیفیت
دانستنيها
گالري غذا
لينكهاي مرتبط
کتابخانه الکترونیکی
فرم انتقادات و پیشنهادات
 
 
اطلاعيه
 
1384-12-20
 
 
نظرسنجي
  ُ
 
نظرتان در مورد سایت چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف


نمایش نتایج
 
 
آمار سايت
  کل بازديدها:  319,940
بازديدهاي امروز:  29
بازديدها ديروز:  60
بازديدها دو روز قبل:  61
کاربران آنلاين:  1
 
 
 
 
 


 شرح وظایف مدیریت :

-        نظارت مستمر بر فعاليت مراكز توليد و بسته بندي مواد خوراكي ،‌آشاميدني ،‌آرايشي و بهداشتي ،   ‌سردخانه ها ،‌انبارهاي نگهداي مواد غذايي ،‌عمده فروشيها و ...

-        نظارت بر اجراي قوانين و ضوابط فني و بهداشتي مواد خوراكي ،‌آشاميدني ،‌آرايشي و بهداشتي و معرفي متخلفين به مراجع ذيصلاح

-        ترخيص مواد خوراكي ،‌آشاميدني ،‌آرايشي و بهداشتي  از گمرك و مكاتبه با اموال تمليكي و گمركات در رابطه با كالاهاي قاچاق

-        نظارت بر صادرات كالاها و صدورگواهي بهداشت

-        رسيدگي به شكايات مردمي در مورد مواد خوراكي ،‌آشاميدني ،‌آرايشي و بهداشتي        

_     آموزش همگاني در زمينه مواد خوراكي ،‌آشاميدني ،‌آرايشي و بهداشتي و همچنين آموزش مسئولين فني كارخانجات     

 

apple.gif]

FOOD MANEGMENT FOOD MANEGMENT FOOD MANEGMENT FOOD MANEGMENT 
 
 
متن متن متن
copy