صفحه اصلی معاونت دانشگاه علوم پزشکی سایر مدیریتها معرفي معاون تماس با معاونت
 
 
ENGLISH SECTION
مدير تحقيق و توسعه
معرفی مدیریت
تماس با مدیر
شرح وظایف پرسنل مدیریت
واحد RUD
واحدADR
واحد DPIC
واحد IT
اولویت های پژوهشی مدیریت
فرم انتقادات و پیشنهادات
 
 
اطلاعيه
 
اطلاعیه های ADR
1391-1-24
 
 
نظرسنجي
  ُ
 
مطالب هفته نامه دانستنی های غذا و دارو تا چه حد اطلاعات علمی شما را بالا برده است؟
بسیار زیاد
در حد متوسط
بسیار کم


نمایش نتایج
 
 
آمار سايت
  کل بازديدها:  704,743
بازديدهاي امروز:  99
بازديدها ديروز:  136
بازديدها دو روز قبل:  133
کاربران آنلاين:  1
 
 
 
 
 

صفحه اصلی مدیریتواحد RUDواحد DPICواحد ADRواحد آمارواحد IT

spinning_6.gif]معرفي واحد مطالعات سلامت غذا

     اطلاع رساني در زمينه غذا از جمله نيازهاي جوامع امروز بشري است . ضعف در اطلاع رساني و اندك بودن اطلاعات جامعه در مورد ايمني و سلامت غذا سبب مي گردد كه سلامت مردم در معرض بيمار هاي ناشي از مصرف غذا قرار گيرد. بطوريكه بر طبق اظهار معاون غذا و داروي وزرات بهداشت ، 55 درصد بيماري هاي كشوربه نحوي از طريق مصرف مواد غذايي است . بيمار هاي ناشي از غذا در سطح اجتماع ، خانواده ها ، سيستم مراقبت بهداشتي و اجتماعي علاوه بر مرگ و ناخوشي  هزينه بالاي به بار مي آورد. اين بيماريها با ماهيت عفوني يا سمي معمولا توسط عواملي كه از طريق دريافت غذاي آلوده وارد بدن ميشوند بوجود مي آيند.بسياري از اين بيماري ها قابل پيشگيري بوده و ازاين  طريق زندگي بسياري را مي توان نجات داد. به شرط آنكه كه توليد كنندگان مواد غذايي در رابطه با عرضه غذاي مطمئن آموزش كافي را كسب نمايند و مصرف كنندگان در رابطه با انتخاب غذاي خود بهتر راهنمايي شوند.

تأمين سلامت و ايمني مواد غذايي يك وظيفه بزرگ براي دولت است كه دستگاه هاي متعددي از جمله وزرات بازرگاني ، وزرات صنايع و معادن ، وزرات جهاد كشاورزي  و وزرات بهداشت در اجراي آن دخيل هستند.

apple-hand.jpg]
 
 
 
 
 
متن متن متن
copy