صفحه اصلی معاونت دانشگاه علوم پزشکی سایر مدیریتها معرفي معاون تماس با معاونت

1391-1-24

نظرسنجي
  ُ

مطالب هفته نامه دانستنی های غذا و دارو تا چه حد اطلاعات علمی شما را بالا برده است؟
بسیار زیاد
در حد متوسط
بسیار کم

نمایش نتایج

آمار سايت
  کل بازديدها:  705,035
بازديدهاي امروز:  85
بازديدها ديروز:  137
بازديدها دو روز قبل:  169
کاربران آنلاين:  1

شارژ و نگهداری باطری laptop.jpg]

باطری یکی از مهمترین قطعات نوت بوک می باشد و روش نگهداری ، نحوه شارژ و دشارژ صحیح آن به طول عمر بیشتر آن کمک می کند.

بطور متوسط هر باطری برای500 مرتبه سیکل شارژ و دشارژ ساخته شده است ، شما می توانید با فعال نمودن

Energy Saving در سیستم عامل خود به افزایش عمر باطری خود کمک کنید.

درجه حرارت مناسب جهت شارژ باطری از 5 تا 35 درجه سانتی گراد است .

برای اولین شارژ باطری ، باید باطری حداقل به میزان 10 ساعت تحت شارژ اولیه قرار گیرد .

بهتر است که اجازه دهید باطری بطور کامل دشارژ شده و سپس آنرا شارژ نمائید ، شما می توانید تا زمانی با باطری کار کنید که علامت هشدار دهنده روی صفحه مانیتور لزوم شارژ باطری را اعلام می نماید ، توصیه می شود که قبل از این زمان شما باطری دستگاه خود را شارژ ننمائید .

اگر چنانچه شما 5 دقیقه پس از اولین علامت هشدار شارژ باطری نسبت به وصل کردن آداپتور اقدام ننمائید ، کامپیوتر بطور اتوماتیک خاموش خواهد شد .

سیستم عامل ویندوز در گوشه سمت راست Task Bar ظرفیت باطری را در هر لحظه با بردن نشانگر ماوس بر روی آن نشان  می دهد .

نکته مهم : اگر چنانچه شما از دستگاه خود برای مدت زمان طولانی استفاده نمی کنید لازم است که باطری را از دستگاه خارج نموده و آنرا تحت شرایط زیر نگهداری نمائید .

1- قبل از خارج کردن باطری آنرا بین  ۲/۱ تا ۳/۲   شارژ کنید .

2- محل نگهداری باطری بایستی در یک محل خشک و در دمای بین 0 تا 30 + درجه سانتیگراد باشد.

تمیز کردن نوت بوک

1- نوت بوک را خاموش کنید .

2- کابل آداپتور و کابل شبکه را از نوت بوک جدا کنید.

3- باطری را خارج نمائید .

توجه ضروری :   به هیچ وجه قطعات داخلی نوت بوک را خودتان تمیز نکنید و این کار را به عهده متخصصان بگذارید.

هرگز از مواد شوینده و یا دستمال زبر جهت تمیز دستگاه استفاده نکنید ، این کار به دستگاه ، حروف کی برد و رنگ لطمه میزند.

مطمئن شوید که مایعات به هنگام تمیز کردن وارد دستگاه نمی شود .

جهت تمیز نمودن سطوح از یک دستمال نرم و خشک استفاده کنید.

بمنظور تمیز کردن سطوحی که کثیف شده اند ، از یک دستمال نرم که با آب و مقدار بسیار کمی مایع شوینده مخصوص مرطوب شده است استفاده کنید.

حمل و نقل نوت بوک

1- چنانچه در داخل درایو خود CD یا DVD دارید قبل از حمل نوت بوک آنرا خارج نمائید .

2- نوت بوک را خاموش کنید .

3- کابل آداپتور و هرگونه دستگاه متصل به نوت بوک خود را از برق اصلی جدا کنید .

4- کابل آداپتور و کابل دیتا (شبکه) را از نوت بوک جدا کنید.

5- صفحه LCD را ببندید بطوری که درب نوت بوک قفل شود .

6- جهت جلوگیری از بروز ضربه و صدمه ، از کیف مخصوص نوت بوک در حمل و نقل استفاده کنید .

7- نوت بوک خود را از مواجهه با ضربه و تکانهای شدید و درجه حرارت بالا حفظ کنید ( مثلاً تابش نور خورشید در داخل اتومبیل)

استفاده نوت بوک در سفر

- در زمان حمل نوت بوک لطفاً موارد زیر را در نظر داشته باشید :

1- از اطلاعات مهم خود روی هارد دیسک Back up بگیرید .

2- چنانچه می خواهید در طول پرواز از نوت بوک خود استفاده کنید ، ابتدا با مسئول مربوطه در هواپیما تماس گرفته و اجازه این کار را بگیرید .

3- چنانچه به خارج از کشور خود مسافرت می کنید ، اطمینان حاصل کنید که آداپتور دستگاه شما با برق شهری محل مسافرت همخوانی دارد ، درغیر اینصورت از آداپتور مناسب محل جدید استفاده کنید از مبدل های ولتاژ به هیچ وجه استفاده نکنید .

نکته مهم: چنانچه به مسافرت خارج از کشور می روید و نوت بوک خود را به همراه می برید ، ابتدا استاندارد پریزهای برق آنجا را کنترل نموده و چنانچه با کابل آداپتور شما همخوانی ندارد ، نسبت به تهیه یک کابل مناسب با محل جدید اقدام نمائید ، استفاده از مبدل و رابط توصیه نمی شود.

این مطلب نیز در مورد پریز تلفن های کشورهای مختلف صادق است.

متن متن متن
copy